Tillbaka

Inför Mullsjö borta

På söndag spelas återigen säsongens viktigaste match, den här gången är det mot det lag som ligger sist i tabellen. Nämligen Mullsjö som skrapat ihop 3 poäng så här lång vilket kan jämföras med Sirius 5 poäng. Man behöver inte vara högskoleutbildad för att räkna ut matchens betydelse för båda lagen som i första hand kämpar om att ta sig upp på rätt sida om nedflyttningsstrecket.

Mullsjö har fortfarande inte tagit någon trepoängare, men har spelat oavgjort tre gånger. I premiären förlorade man i sudden death mot Jönköping med 6-7, i omgång fyra blev det 2-2 mot Pixbo, det tredje tillfället var i omgång åtta då man förlorade med 6-5 i sudden mot Umeå City. Mullsjö släpper in relativt lite mål precis som Sirius och 26 gjorda mål så här långt vittnar om problem med målskyttet som även har varit Sirius akilleshäl med 32 kassar så här långt.

Mullsjö kommer från en målsnål tillställning mot Linköping senast som man förlorade med 1-3 och Sirius var upp till Umeå och tog med sig en poäng mot Dalen efter 4-4, en poäng med mersmak skulle man nog kunna säga. Det var en match där Johan sr Eriksson var glödhet och inblandad i samtliga fyra Siriusmål, håller hettan i sig för ”senior” även mot Mullsjö?

Tidigare möten mellan lagen:
Mullsjö – Sirius 7-6
Sirius – Mullsjö 4-1

Vi kommer troligen få se en matchbild där hemmalaget kommer att ställa upp för att spela på Sirius misstag, en typisk taktik från deras tränare David Ahlmark som även har tillämpats i hans förra lag FBC Uppsala. Jag tror att båda lagen kommer att spela på ungefär samma sätt, båda lagen är i desperat behov av poäng och vid en Siriusseger kan hända att vi går upp på rätt sida om strecket, förutsatt att Storvreta vinner mot Umeå City.

Kämpa…

//Peter Bohlin
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners