Tillbaka

Inför Jönköping

På söndageftermiddag tar vi emot Jönköping i Fyrishov, det är återigen en mycket viktig match för framför allt oss i Sirius men även Jönköping som krigar om att komma med till slutspelet, vid seger är man med i snacket om slutspel men vid förlust dras man in i bottenstriden.

För Sirius handlar det bara om ett streck och matchens betydelse är att seger ger kontakt med lagen Mullsjö och Umeå City medan en förlust gör att avståndet upp till strecket fortfarande är en bit bort.

I den senaste matchen hemma i Fyrishov hade vi chansen att knapra in lite på Mullsjö och Umeå. Vi mötte ett AIK som inte alls kom upp i sin vanliga nivå och dessvärre så gjorde inte vi heller det, vi hade en bra chans men fick inte till det, spelarna kämpar och sliter men laget saknar rätt ”stäm” i den matchen för att kunna besegra AIK.

Nu är det en helt ny match, ny motståndare men samma förutsättningar som tidigare.

Jönköping kommer från en förlust mot AIK med 3-6 och dessförinnan förlorade man mot Storvreta med 5-9 och Tyresö Trollbäcken 3-7, JIK har nästan identisk trend som Sirius som dock har en seger på de senaste fem matcherna mot JIK som har en oavgjord. Jönköpings Johan Andersson har gjort osannolika 34 mål på lagets 17 matcher och snittar med det två kassar per match, att få stopp på Andersson är en viktig uppgift för Sirius försvarare.

Tidigare möten mellan lagen:
Jönköping – Sirius 3-6

När lagen möttes nere i Jönköping i oktober blev det seger med 3-6 för Sirius i en jämn tillställning som Sirius vann genom att vinna sista perioden med 0-2. Min gissning är att det lag som vågar mest också kommer att vinna matchen, låt oss hoppas att poängen går till Uppsala även i det här mötet.

Kämpa!

//Peter BohlinTillbaka till toppen
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners