Tillbaka

Inför Helsingborg hemma

Läs motståndarkollen inför FCH hemma

Innan det är dags för dopparedagen väntar en viktig match. En av de klubbar det har stormat mest kring den här säsongen står för motståndet. FC Helsingborg har (som vanligt) värvat relativt rejält inför säsongen, och har (som vanligt?) inte presterat så bra som varken de själva eller deras omgivning har velat. Henke Larssons gamla klubb har genomgått en rekonstruktion på ledarsidan den senaste tiden, före detta spelaren Magnus Anderberg har numera huvudansvaret på bänken efter att Magnus Svensson offrats efter den skrala starten. Laget har kvaliteter, inte minst offensivt med flertalet anfallsspelare i yppersta SSL-klass och den tidigare förbundskapten Kent Göransson som andlig ledare med övergripande ansvar. Världsklasspelare som Linus Nordgren och Jani Kukkola får dra stora lass. Har fått upp farten efter tränarbytet och det är viktiga poäng som står på spel imorgon kväll i Fyrishov.


siriusinnebandy.se ger er motståndarkollen...


FC Helsingborg

Grundad: 2003 (Sammanslagning av Högaborg och Ramlösa)

Hemmahall: Helsingborg Arena

Tränare: Magnus Anderberg

Fjolårssäsongen: 10:a

Stjärnan: Bland många framträdande spelare offensivt så är Linus Nordgren den klaraste lysande hos skåningarna. Med sitt spelsinne som är i absolut världsklass är centerforwarden med det något aviga numret två på ryggen ett ständigt hot. Vann VM-guld senast det begav sig.

Frågetecknet: Hur är det ställt med vinnarmentaliteten?

Utropstecknet: Ambitioner! Helsingborg vill vara ett topplag, man värvar oftast spektakulärt och har en ny, fräsch. Det är bara framgångar på planen som saknas.


Matchstart 19.00 i Fyrishov.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners