Tillbaka

Inför Haninge hemma

Hemsidan har intervjuat motståndartränaren inför måndagens match
På måndagskvällen har Sirius hemmapremiär i Fyrishov. På den andra planhalvan väntar Stockholms-laget Haninge FBC som under tidigare konstellationer rent namnmässigt huserat en längre tid i landets näst högsta serie. Hemsidan fick tag på Haninges tränare Joachim Borgqvist för en kort intervju inför matchen.

Joachim, ni förlorade er premiär mot Team Thoréngruppen hemma med 4-8, vad kan du säga om den matchen?
- Det var en jämn match i två perioder egentligen, men vi släpper in tre enkla mål i slutet av andra och det var nog matchen. Vi hade inte orken mot dem på grund av att vi hade några spelare borta så resultatet var helt rättvist sett över 60 minuter.

Hur ser det ut i ert lag inför måndagens match?
- Det ser bra ut, vi har haft spelare borta som har kommit tillbaka nu och i stort sett alla har tränat under veckan så vi hoppas kunna matcha ett fullt lag.

Vad tror du om matchen?
- Det blir en tuff match, Sirius har ett bra, jämnt lag på tre femmor men vi kommer absolut att kriga för tre poäng.

Vilka i Sirius behöver ni se upp med?
- De har ju flera spetsspelare bland annat i Dan Johansson och målvakten Petter Nilsson, tycker jag.

Vad har ni för målsättning med säsongen?
- Jag skulle vilja säga att i första hand är det att säkra ett nytt kontrakt som gäller. Vi har ett starkt lag som om en par tre år ska vara med och slåss i toppen i jakt på en SSL-plats, fram till dess är utbildning och utveckling två ledord som vi försöker tillämpa.

Vilka spelare blir viktiga för er i jakt på nytt kontrakt?
- Det är viktigt att Patrik Andersson levererar som vi har blivit vana med att se honom göra. Annars blir Patrik Schantz och Oliver Borgqvist lite av nyckelspelare tillsammans med våra två bra målvakter.

Och till sist då: vad tror du om Allsvenskan Norra 2012/13
- Det blir ett otroligt getingbo. Det är väl en fem, sex lag med erfarenhet från SSL bara de senaste åren vilket säger en helt del. Sirius kommer att vara med där, Thoréngruppen såg även de starka ut mot oss men samtidigt kan alla slå alla.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners