Tillbaka

Inför Duvbo borta

Löthallen på söndag, next up i jakt på framgång

På söndag reser Sirius till Löthallen för att strax efter lunch gästa Duvbo IK i Allsvenskans femte omgång. Motståndarna Duvbo har sex poäng efter fyra spelade matcher och tippades inför säsongen som ett lag som skulle vara hemmahörande på den övre halvan. Lagets bästa poängplockare är rutinerade Henrik Nilsson på åtta poäng, men det finns fler offensiva krafter i Duvbo, bland annat stjärnförvärvet från Visby i Hampus Dargren, gamla Caperiotäby-spelaren Johan Lundqvist och showmannen Erik Isaksson.


Vad säger du om er säsongsupptakt?

- Den är godkänd, förlust mot Umeå, sedan fick vi torsk mot Team Thoréngruppen som vi inte tog poäng mot ifjol heller.


Hur går dina tankar Allsvenskan Norra i stort?

- Sirius, Umeå och Thoréngruppen slåss om det i slutändan, tror jag. Sedan finns det ett gäng som har chans att vara med och skugga, med lite flyt kan vi vara med där.


Hur lyder er målsättning för året då?

- Att vi ska vara bättre än föregående år. Vi vet att vi kan slå alla, och dessutom det motsatta att vi kan förlora mot vilka som helst om vi inte gör vårt jobb, det beror på vilket humör vi är på.


Vad blir ert framgångsrecept för säsongen?

- Att vi sätter både försvarsspelet och de chanser vi får då vi nästan alltid skapar mycket lägen. Sedan blir vår målvakt Andreas Rehn givetvis en nyckelspelare.


Vilka spelare i Sirius behöver ni hålla koll på i lördagens match?

- Vi satsar verkligen på att ge Sirius en rejäl match, och jag tror det blir en tät sådan. Peter Berlin som har gjort mest poäng för dem är ju en vi måste hålla koll på, men det finns flera spelare som håller bra kvalitet.


Hur ser läget ut i ert lag?

- Vi har några småskador, men inte mer än att vi får ihop ett slagkraftigt lag.


En sista fråga, Erik Isaksson i ert lag blev förra året något av en kändis efter bland annat sina assistgester i samband med en match mot KAIS Mora*. Fortsätter hans påhitt även den här säsongen?

- Erik är en stor glädjespridare som får mycket stryk under matcherna. Ibland kanske hans gester går lite till överdrift, men om han bjuder på några nuförtiden beror lite på vilket humör han är på.


*Se klippet på Erik Isakssons assist och målgester på http://www.youtube.com/watch?v=NmV4pbpXiVc

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners