Tillbaka

Inför Dalen

På söndag tar Sirius emot Umeålaget Dalen i Fyrishov, det är återigen en mycket viktig match och på spel står ett nytt SSL-kontrakt precis som det har gjort hela andra halvan av säsongen.

Dalen är ett lag som Sirius haft svårt för genom åren, vi har dock närmast oss och de senaste två matcherna har slutat oavgjort 1-1 (förlust i sudden) och 4-4.

När lagen möttes senast var det två lag med dålig form som spelade och i jämförelse med då så har båda lagen spelat bättre de senaste matcherna om man tittar på resultaten. Dalen har endast en förlust på de senaste fem matcherna medan Sirius har tre förluster, Dalen har tre vinster mot Sirius två.

Matcherna mellan lagen brukar vara ganska tillknäppta då vi har ett ganska likartat spel med tillbakadraget lag och snabba omställningar. Bästa poängplockare i Dalen är Johan Samuelsson med 11+20 men den som gjort flest mål är återvändaren Ketil Kronberg med 17+11. I Sirius är det Johan Eriksson x2 i poängtopp, ”senior” som hade en magisk afton då lagen möttes senast var inblandad i samtliga Siriusmål genom två mål och två assist. Senior är också etta i Sirius poängliga med 18+7 medan ”junior” spelat ihop 15+6.

Tidigare möten mellan lagen:
Dalen – Sirius 4-4
Sirius – Dalen 1-2 s,d
Dalen – Sirius 8-2
Dalen – Sirius 6-5
Sirius – Dalen 3-8

Veckans träningar har sett bra ut med en höjning av tempot på framförallt tvåmålsspelet, en del nya moment har tränats in och om det kommer att ge Sirius första segern mot Umeålaget återstår att se.

Rulla in en boll och låt den rulla…

Kämpa!

//Peter BohlinTillbaka till toppen
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners