Tillbaka

Inför Dalen borta

På söndag beger sig herrarna på Norrlandsresa till Umeå, en svår bortamatch mot Dalen står på programmet och matchen är precis som alla matcher just nu väldigt viktig för Sirius som behöver poäng.

I förra veckans möte med Linköping var förhoppningarna stora på att ta med sig poäng till Uppsala men istället fick laget åka hem tomhänta efter en match där Linköpings förstafemma var den stora skillnaden mellan lagen. På söndag ställs vi mot Dalen som blev nollade på hemmaplan senast mot Warberg med 0-6 men hemmalaget vann skotten med hela 25-10. Man kan förmoda att hemmalaget hade mycket boll vilket jag tror kan vara en sannolik matchbild även på söndag mot Sirius.

Det gäller att alla gör jobbet i defensiven och göra det lätt att vara målvakt i Siriuskassen. Lagen har mötts fyra gånger i SSL och vi har endast tagit poäng mot Dalen vid ett tillfälle och det var i senaste mötet som slutade med Dalenseger i sudden med 1-2.

Tidigare möten mellan lagen:
Sirius – Dalen 1-2 (s.d)
Dalen – Sirius 8-2
Dalen – Sirius 6-5
Sirius – Dalen 3-8

Det är osäkert med spel för Jesper Johansson (ledbandsskadad) och Niko Lehtonen (blödning på skenbenet) som båda skadades i matchen mot Linköping. Även Peter Berlin, Anton Fredriksson och Gustav Eriksson saknas. Matchen kommer att spelas i nybyggda Gammlia Arena och spelet på trägolvet i Gammliahallen är ett minne blott.

//Peter Bohlin
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners