Tillbaka

Inför Caperiotäby

Lördagens match i SSL blir den sista för Sirius i den högsta serien för den här gången. Efter tre säsonger där vi varit med och ”nosat” på slutspel men inte räckt till under de första två säsongerna så är det Allsvenskan som gäller för oss nästa säsong.
Vår motståndare Caperiotäby startade årets seriespel på ett fantastiskt sätt men har inte fått med sig resultaten riktigt i den andra hälften av säsongen. Man ligger för närvarande på fjärde plats med hemmaplansfördel i slutspelet. Men både Helsingborg och Dalen som möter varandra kan gå förbi Caperiotäby i händelse av förlust mot Sirius. Det bör vara tillräckligt med tändvätska för Caperiotäby för att komma till Uppsala med rätt inställning till matchen. Samtidigt så möter Umeå City ”sista” slutspelslaget Warberg, om vi förmodar att Warberg gör ”jobbet” i den matchen så går Sirius förbi Umeå City och lämnar över sista platsen i tabellen till Umeålaget, i händelse av seger för oss.

Där finner vi vår motivator till matchen, att ha chansen att undvika sista platsen. I den senaste matchen mot Tyresö Trollbäcken visade vi att Sirius inte kommer att lämna ifrån sig några motivationspoäng till våra motståndare. Vi kommer inte att göra det mot Caperiotäby på lördagen, laget vill kunna gå med raka ryggar ur SSL genom att göra vårt bästa även i den här matchen.

Sirius har haft lätt för Caperiotäby….
….det är inte en korrekt slutsats men vi har endast förlorat en match under ordinarie tid på de fem möten som skett mellan lagen. Tre matcher har gått till Sudden där Caperiotäby vunnit två och vi en. Vi har vunnit varsin match under ordinarie tid.

Tidigare möten:
Täby – Sirius 6-5 s.d
Sirius – Täby 4-5 s.d
Täby – Sirius 7-8 s.d
Täby – Sirius 8-5
Sirius – Täby 6-4

Välkomna till match, och tack för den här säsongen.

//Peter Bohlin


Tillbaka till toppen
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners