Tillbaka

I eftermiddag är vi igång igen!

Läs vad David Ahlmark säger inför omstarten

Allsvenskan Norra återstartar i eftermiddag. Klockan 15 är det face off i Torvalla Sporthall mot Haninge. Senast lagen möttes, i höstas i Fyrishov vann Sirius med hela 14-0. Men det är ett annat Haninge som Sirius möter idag, bland annat har man fått in Nicklas Hedengran från Caperio/Täby. Sirius leder serien på målskillnad före Team Thoréngruppen, men har en match mindre spelad samtidigt som Haninge parkerar på en tiondeplats och jagar säker mark. Sirius tränare David Ahlmark är optimistisk och laddad inför matchen.

- Vi längtar efter att få spela igen, det ska bli väldigt roligt att det börjar samtidigt som det är nu det avgörs, säger Ahlmark.


Hur är läget i laget efter uppehållet?

- Det är jättebra. Vi har haft ett jäkla tempo på slutet efter att haft lite jultrötthet i början av träningen efter ledigheten.


Nu har ni mött alla lag, vad är din kommentar på serien?

- Team Thoréngruppen känns helt klart som den största utmanaren. Sedan finns det en del lag som vart besvikelser och som man väntat sig mer av.


Obesegrade och grym målskillnad, vad blir utmaningen för dig som tränare och för laget nu under vårsäsongen?

- Oj, svårt att säga. Det största utmaningen är väl att behålla ödmjukheten men det tror jag inte är några problem i det här laget.


Senast mot Haninge blev det 14-0, kan vi räkna med något liknande idag?

- Nej, det tror jag inte. De kommer förmodligen att backa hemma och spela på kontringar, därför blir det viktigt för oss att få hål på dem tidigt. Men det får se ut hur som helst, bara vi vinner matchen, avslutar David Ahlmark.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners