Tillbaka

Helgens träningsmatcher

På lördag spelar herrarna sin andra träningsmatch för säsongen. Allsvenska (Södra) Visby står för motståndet i Stenhagens Sporthall klockan 15,30 och på söndag står Sundsvallslaget Granlo för motståndet i Fyrishov klockan 15,00.

På lördag spelar herrarna sin andra träningsmatch för säsongen. Allsvenska (Södra) Visby står för motståndet i Stenhagens Sporthall klockan 15,30 och på söndag står Sundsvallslaget Granlo för motståndet i Fyrishov klockan 15,00. Granlo kommer för övrigt att vara skyhöga favoriter att vinna den Norra Allsvenskan medan Visby sannolikt kommer att tippas lite längre ner i den Södra Allsvenskan.

Visby har tappat en del tunga namn och profiler inför den här säsongen, den tyngsta förlusten är utan tvekan backen Kimmo Eskelinen som går tillbaka till Warberg. På nyförvärvsfronten är det starkaste nyförvärvet troligen Oliver Borgqvist från Balrog. Som ny tränare efter avgående Mika Packalén ser vi Helsingborgs Joakim Sjöstrand.

På söndagen står superligaspiranterna och storfavoriterna i den Norra Allsvenskan för motståndet. Sundsvallslaget Granlo var med och fajtades om Superligaplatsen ända till ett fåtal omgångar kvar förra säsongen. Som bekant tog ju Tyresö Trollbäcken den före FBC Uppsala och Granlo. Man har bland annat förstärkt inför säsongen med Faluns Kristoffer Asp och Täbys Michel Kamerer, men man tappar bland annat bröderna Josef och Jonathan Ramqvist.

- På lördag kommer vi att ha fokus på höga pressen och anfallsspelet berättar tränare Viktor Matsenius apropå matchen mot Visby och på söndagen kommer vi titta lite mer på defensiven men spelet på offensiv planhalva kommer givetvis vara viktigt även på söndagen.

Förra veckan spelade herrlaget första träningsmatchen för säsongen mot Onyx och det som gladde tränastaben mest var att spelarna vann det fysiska spelet och löpduellerna.

Reflektioner efter helgens matcher kommer att komma upp på hemsidan någon gång under söndagkvällen.

//PB

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners