Tillbaka

Genrep mot Lillån

Läs vad Lillåns tränare säger inför lördagens match

Allsvenskan Norra drar igång först nästa helg, så nu på lördag är det generalrepetition i Allianshallen 16.30 när Sirius gästas av Örebro-laget Lillån IBK. Lillån vann sin division 1-serie på ett rafflande vis förra säsongen och är alltså nykomlingar men har rutin från spel i näst högsta serien från tidigare säsonger. Hemsidan har pratat med motståndartränaren Anders Granlund om hur han ser på sitt lag, på Sirius och matchen på lördag.


Nu när det börjar att närma sig premiär, hur har er försäsong sett ut?

- Vi är jättenöjda med hur det har sett ut. Vi har spelat mot många tuffa motstånd och gjort det bra. Efter att ha varit nedtränade en stund så har vi nu lättat på träningen för att vara i så bra form som möjligt till premiären.


Ni är nykomlingar i den södra Allsvenskan, vad har ni för målsättning inför kommande säsong?

- Att etablera oss i Allsvenskan är ett rimligt mål som nykomling, tycker jag. Dessutom anser vi att vi har chansen att överraska alla lag.


Vad vill du se av ditt lag nu på lördag?

- Vi har pratat mycket på slutet om att våra spelvändningar ska sitta, så det får de gärna göra. Vi ska även försöka stå upp och inte gå på kontringar, i uppställt spel har vi sett stabila ut, men en önskan finns att vi ska skapa mer med fler femmor, att få mer spelare som producerar.


Vilken spelare ska man hålla koll på den här säsongen, men även nu i Allianshallen?

- Simon Palmén, han lägger ner hela sin själ på innebandyn och tränar väldigt mycket.


Vad tror du om Sirius säsong då?

- Tittar man på era resultat så ser det ljust ut får jag säga, om det sedan räcker till uppflyttningen i den hårda norra serien är svårt att säga.


Är det någon speciell Sirius-spelare ni kommer att behöva se upp med på lördag?

- Vi har matchgenomgång på fredag, så då får vi se om det är någon specifik spelare vi tar upp då. I nuläget har vi inte diskuterat något sådant.


På lördag klockan 16.30 i Allianshallen får ni alltså se gästande Lillån möta Sirius i den sista träningsmatchen innan säsongen drar igång. Imorgon kan ni läsa vad tränare David Ahlmark har för funderingar.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners