Tillbaka

Fullt fokus på tre poäng!

John Barck inför Höllviken-Sirius 22/11

Lördag 22 november åker Sirius IBK till Skåne för match mot nykomlingarna Höllviken kl 15. John Barck är övertygad om tre poäng, men varnar samtidigt för Höllvikens högstanivå och styrka på hemmaplan.
”Höllviken är tippade som ett bottengäng, men det är ett lag som har en högstanivå som vi får se upp med. De är starka hemma, de har tagit poäng i alla hemmamatcher utom mot Pixbo, och vi är ganska svaga på bortaplan. Vi kommer att köra på som vanligt, gå upp i hög press, vända med lågt försvar och gå på kontringar. Det kommer nog att se likadant ut för dem. Det kan bli halvt avvaktande i början, då båda lagen troligen vill känna sig för. Men sedan blir det full fart, ingen kommer att ha råd med misstag, det blir straffat direkt. Jag kan nog tala för alla när jag säger att vi är otroligt taggade inför matchen! Inte minst eftersom vi har gjort två mindre bra matcher nu. Jag vet att vi kommer att ta tre poäng, det är fullt fokus på det!”, säger John.

Hur ser morgondagen ut?
”Vi har de bästa förutsättningar! Vi flyger vid halv elva, äter lunch på plats och kommer att vara där i god tid före match. Det är mycket bättre med flyg än med buss, det blir inga sega ben. Det är också skönt att spela på en lördag istället för en söndag.”

Du innehar med dina hittills sju mål och fem assist en femteplats i den interna poängligan. Får vi se mål av dig i morgon igen?
”Jag hoppas det! Jag har fått chansen i power play där jag har gjort de flesta av mina mål. Vi har varit väldigt effektiva i pp, förutom mot Helsingborg då... Det är kul att vara med och göra mål, jag hoppas att det håller i sig. Det är vad jag strävar efter i alla fall!”

Avslutningsvis något helt annat. Vad känner du känner inför den extra uppmärksamhet du fått från läktaren vid de matcher då Barckens fanclub har funnits på plats? Det kan inte vara många spelare som har en egen klack. Och vad säger laget om det?
”De i laget är säkert lite avundsjuka, haha, det tror jag! Det var lite ovant första gången de dök upp förra året, jag blev nästan chockad och visste inte riktigt hur jag skulle bete mig. Men det är jättekul och är uppskattat från alla håll och kanter. De har verkligen levererat, de hörs bra och får med sig resten av publiken, så de ska ha all cred!”Höllviken-Sirius (omg 12) spelas lördag 22 november kl 15 i Hallörhallen

Följ matchen via UNT:s direktrapportering www.unt.se !

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners