Tillbaka

Erik Svenson inför Sirius - Växjö

Varmt välkommen till Fyrishov på söndag 13 dec 17:00!

Efter en urladdning mot Storvreta och en andra raka derbyseger kom ett mindre bakslag mot Gävle, en match som för övrigt spelades i Gavlerinken. Jag tror att jag talar för alla som jobbar kring, och spelar i laget, att vi inte är nöjda med varken prestationen eller resultaten så här långt på säsongen. Vi har inte kommit upp ens i närheten av vad vi egentligen kan både som individer eller lag. Vad detta beror på är svårt att analysera fullt ut. Oavsett den negativa säsongsinledningen har tron på vår kapacitet och vår spelidé inte ändrats. Även om vi förlorade senast så är stämningen positiv i laget och vi vet vilka kvaliteter som finns i det är laget och det ska ta oss uppåt i tabellen igen.

Mot Storvreta visade vi vilket oerhört kompetent, hårt jobbande och effektivt lag vi kan vara när presterar på topp. Det är där vi strävar efter att vara och det är där vi ska vara resten av säsongen!! Sedan Gävle har vi haft två veckors bra träning där vi både har hunnit att finslipa vårt anfallsspel och fokuserat på att sätta grunderna i försvarsspelet. Inslag av fotboll och sköna skratt har kryddat detta vilket gör att truppen är mycket sugna och redo för match på söndag!

Växjö då. Ett lag som påminner lite om oss, är mycket skickliga i sina kontringar och runt motståndarens mål. Har spetsspelare som kan göra skillnad och gör mycket poäng. Till skillnad från oss tycker jag att de har sina svagheter i defensiven. Vi har historiskt sett mycket bra inbördes statistik mot dem med två starka segrar senaste säsongen. Min känsla är att det kommer att bli en tuff match där vi ska stå som segrare efter 60 minuter. För att vi ska lyckas med det krävs det att vi hittar tillbaka till grunderna. Vi har en tendens att försvåra saker i onödan när det går dåligt. För oss handlar söndagens match om att göra det vi är bra på, spela ut och ha roligt ute på banan samt jobba hårdare än någonsin. Då vet jag att resultaten kommer att vända till vår fördel och vi kommer att gå en positiv vår till mötes!!


Hoppas att vi ses på Hovet på söndag!
Vi behöver ert stöd.


Uppsala är blåsvart!!

#23

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners