Tillbaka

"Det kan nog bli bra fart under matchen"

David Ahlmark inför Sirius - Warberg 28 september

Imorgon söndag är det dags för omgång 3 och andra hemmamatchen då Sirius IBK tar emot Warberg. David Ahlmark konstaterar att Warberg har gjort en stark början på säsongen och tror på bra fart under matchen. Han hoppas på en stor publik, både för stödet och för att del av intäkterna vid denna match går till Världens barn.

Hur såg det ut på träningen i morse och är alla tillgängliga för spel?
- Morgonens träning såg bra ut. Det är lite mer avslappnat så här dagen före match, men det kändes bra! Alla spelare finns tillgängliga utom Kim, som ju varit borta sedan seriestart. Kim kör rehab och det är svårt att säga när han är tillbaka.

Vad tar ni med er från senaste matchen mot Granlo förra helgen?
- Framförallt tar vi med oss första hälften av matchen då vi spelade ganska bra defensivt, stundtals var det också bra anfallsspel. Så vi får fortsätta med bra försvarsspel och fortsätta utveckla vårt spel med boll så det blir bättre.

Vilken matchbild kan publiken vänta sig?
- Jag tror att det är två lag som kommer att vara noggranna i sitt försvarsspel. Kanske blir det lite längre anfallsspel från båda sidor och båda vill nog kontra, så det kan nog bli bra fart under matchen. Warberg har börjat säsongen jättebra. De är starka i sitt försvar och är ett bra lag. Vi får se upp för hela laget. De har föryngrat laget rejält och har sett starka ut i början av säsongen. Men det är bara att köra!

- Hoppas att det kommer lika mycket publik som senast i Fyrishov, det var jättekul! Det är ju ett perfekt tillfälle att komma i morgon när en del av publikintäkterna går till Världens barn!, avslutar David.


Välkommen till Fyrishov söndag 28 september kl 17. Vid matchen går 25% av publikintäkterna till Världens barn. www.varldensbarn.se


För de som inte har möjlighet att vara på plats visas matchen på SSL Play för 69 kronor. Livesändningen, med repriser, matchklocka och highlights, finns här: https://siriusinnebandy.solidtango.com/ 

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners