Tillbaka

"Det blir speciellt att möta Gävle"

Billy Nilsson om försäsong och inför helgens träningsmatcher mot Mora och Gävle i Fyrishov

Hur har sommaren varit?
”Jag har bott i Uppsala i två månader nu och har börjat få ordning på lägenheten, stan har jag koll på sedan jag bodde här tidigare. Jag har tränat på bra under sommaren och börjar bli fräsch i kroppen, det känns bra. Vi hade en bra helg i Finland förra veckan. Det var kul att vi nya fick tillfälle att komma in ordentligt i laget, det är bra att umgås på det sättet på försäsong. Spelet blir också alltid lite bättre när man får intensiv träning på ett annat sätt än vid träningarna hemma.”

I helgen spelar ni de två sista träningsmatcherna innan seriestart. Hur går dina tankar?
”Det ska bli kul att möta både Mora och Gävle på hemmaplan och få känna på golvet. Jag tror på två vinster. Det gick lysande på träningsmatcherna i Finland, vi har gått in i vinnarspåret. Det blir speciellt för mig att möta Gävle, som ju är min moderklubb där jag började spela när jag var tolv år gammal. Av de tolv år jag totalt har spelat innebandy är det bara tre år jag inte har varit i Gävle. Det var ett år i Sirius tidigare och sedan två år i Falun. När jag spelade där var det ett ungt lag och större delen av spelarna finns kvar, det är säkert 12-15 av dem som jag har spelat med. Det blir kul och speciellt inte bara för mig utan för hela laget eftersom Jesper Lundgren, Jonatan Hedström och Tobias Steineck finns i Gävle nu.”

Vad har du för förväntningar inför säsongen?
”Sirius har ju aldrig varit i slutspel och jag känner personligen att det är dags nu. Mina förväntningar och förhoppningar är att vi ska gå till slutspel och det vore kul för hela föreningen. Jag tycker att vi har ett bra och talangfullt lag med rätt attityd och det ska bli kul att dra igång!"

/KN


Välkommen till Fyrishov i helgen för att se de två träningsmatcherna!

Sirius – Mora lördag 6/9 kl 15. Café Sirius dukar upp med hembakat vid lördagens match.

Sirius – Gävle söndag 7/9 kl 15.

Båda matcherna kan även följas via webbsändning!

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners