Tillbaka

”Det blir en av de tuffaste bortamatcherna på säsongen”

Niklas Wallén inför Mullsjö – Sirius lördag 11 oktober

Efter ett två veckor långt matchuppehåll, då laget tränat på som vanligt, har vi pratat med Niklas Wallén inför lördagens bortamatch mot Mullsjö AIS. Niklas har tidigare spelat med Mullsjö, men kom till Sirius IBK för två år sedan.

Hur tycker du att inledningen på säsongen har varit?
- Jag tycker att den har varit bra. En förlust uppe i Umeå mot Dalen var så där, vi hade en stabil vinst hemma mot Granlo och den var bra. Sedan tappade vi Warberg, den borde vi ha vunnit. Fyra poäng hittills är väl inte jättebra, men helt ok tycker jag.

Hur är känslan i laget?
- Jättebra! Vi har haft en skön känsla i laget hela försäsongen och den har fortsatt. Vi har ju några nya killar som har kommit in bra och levererat, det är jättekul att se!

För två år sedan kom du till Sirius från Mullsjö. Är du extra laddad inför mötet med dem?
- Det är som att möta vilket lag som helst. Jag brukar inte tänka på vilka som står på andra sidan, utan är alltid laddad. Det ska bli kul att åka ner, de har en bra hall och en bra publik där. Det är alltid bra tryck i Nyhemshallen.

Vad säger du om Mullsjö som lag och deras prestation hittills den här säsongen?
- Jag är inte förvånad att det har gått så bra för dem. De har fått ihop det bra och gick ju till slutspel förra året och chockade Storvreta. Jag är som sagt inte förvånad, men imponerad. Vi kommer att få det jättetufft, det blir en av de tuffaste bortamatcherna på säsongen.

Vilken matchbild tror du att publiken på plats och de som ser livesändningen kommer att få se?
- Jag tror att det kommer att bli väldigt mycket fart på bollen. Det kommer nog att vara hårda närkamper, både de och vi kan sätta emot ordentligt. Det blir fartfylld innebandy och en tuff match.

Hur ser morgondagen ut?
- Vi åker från Uppsala vid nio, stannar och äter lunch på vägen och räknar med att vara på plats ungefär en och en halv timme före match. Upplägget är som vanligt och det blir bra!

Någon särskild du tycker att publiken ska hålla extra koll på?
- Mattias Jällrud! Det är en kille med otroligt mycket fart under fötterna! Han är en riktigt bra innebandyspelare som är kul att se på, så honom ska man absolut hålla ett extra öga på. Det kommer att bli en rolig match, så håll koll på allt!

Följ matchen via Mullsjös livesändning på SSL Play. Matchstart lördag 11 oktober kl 16, sändningsstart kl 15.50:

https://mullsjo.solidtango.com/live/mullsjo-ais-ik-sirius-ibk

Du kan även följa matchen via P4. Lyssna i apparna Sveriges Radio Play och Radiosporten Play, eller på sajten http://t.sr.se/1gA2HDW (själva artikeln med länken till matchen kommer ut på sajten vid lunchtid lördag).


 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners