Tillbaka

Derbydags!

Sirius - Storvreta 12 november 2014

Novemberkylan är påtaglig så det känns extra bra att välkomna er in i Fyrishovvärmen för ännu en match i Svenska Superligan!  

 

Det är upplagt för innebandyfest och även om det är speciellt att spela derby är det viktigt att komma ihåg det viktiga – det är trots allt bara de 3 poängen som ska fördelas som räknas i slutändan.

Det är något vi i laget har tagit fasta på och internt ser vi det som vilken match som helst där vi är väl medvetna om att det krävs hårt arbete och bra prestationer över hela banan för att besegra vår lokalkonkurrent Storvreta.

 

Både vi och Storvreta kommer till spel efter två tuffa bataljer som resulterade i vinst mot Linköping respektive Växjö.  Billy var brutalt effektiv och har sett het ut en längre tid. Dock har jag under senare år fått en förkärlek till försvarsspel och skulle därför vilja lyfta fram Niklas Wallén som är en hyvens kille utanför banan men på densamma är han skoningslös och väldigt viktig för oss med sitt fysiska och rejäla spel.

 

Storvreta då? Då de har ett väldigt namnkunnigt lag är det väldigt kul att Philip Cauwenhed har lyckats ta en tröja i inledningen av SSL. En väldigt spelskicklig back som har alla verktyg som krävs för att bli en mångårig SSL-spelare.

 

Oavsett vilket lag du supportar ikväll vore det väldigt kul om du gör vad du kan för att stämningen blir elektrisk och att vi tillsammans visar att Uppsala är innebandyns huvudstad!

 

Slutligen – Café Sirius bjuder på bakverk i världsklass och är väl värt både ett och två besök.

 

Forza blåsvart!

 

 

#85 Joel Ahlin

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners