Tillbaka

Senior matchhjälte i Umeå

Med ett skadedrabbat och vingklippt lag var det en oerhört tuff uppgift att åka upp till Umeå för möte med Dalen. Resultatet blev dock 4-4 (1-0, 1-2, 2-2) efter en mållös sudden death och en poäng med hem till Uppsala är viktigt. (samtliga foton: Magnus Andersson)
Första perioden gick till Dalen som gjorde periodens enda mål genom Milan Tomasik i den tionde minuten. Återvändaren Ketil Kronberg utökade Dalens ledning till 2-0 tre minuter in i andra perioden. I mitten av perioden är det dags för dagens Siriusstjärna att presentera sig, Johan sr Eriksson spelar fram till Erik Svenson som reducerar till 2-1. Johan sr Eriksson är inblandad i samtliga Sirius mål denna kväll och när Robin Wahlberg kvitterar till 2-2 i den trettonde minuten är det återigen ”senior” som assisterar.


Foto: Magnus Andersson

Inför den tredje perioden är det helt jämnt, men efter fyra minuters spel tar Sirius ledningen för första gången i matchen. Det är ”Senior” som får pass från Jonas Berggren. Men matchens första målskytt Milan Tomasik kvitterar i den sjunde minuten och Ketil Kronberg ger hemmalaget ledningen igen med sitt 4-3 då det gått drygt tretton minuter.


Foto: Magnus Andersson

Det ser ut som att Sirius får åka hem tomhänta från ännu en bortamatch men namnet för dagen är Johan ”sr” Eriksson, efter timeout och lite direktiv samt tom bur kan Sirius kvittera med klockan på 19.08, det är Carl Kostov-Bredberg som skjuter och senior snappar upp bollen framför mål efter returen. Den efterföljande sudden blev mållös och delad pott kanske båda lagen känner sig nöjda med trots att Johan ”sr” Eriksson hade ett bra läge att avgöra matchen i slutsekunderna.


//Peter Bohlin
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners