Tillbaka

Dan Johansson inför torsdagens derby

Sirius lagkapten Dan Johansson svarar på några frågor inför torsdagens derby mot Storvreta
Bröderna Dan och Kim Johansson i Sirius har båda ett långt förflutet i Storvreta. På torsdag ställs de mot sina forna lagkamrater, och Dan svarar här på några frågor inför matchen.

Både du och Kim har spenderat större delen av era karriärer i Storvreta. Hur är det att möta dem, speciellt eller som en vanlig dag på jobbet?
 -Det var ett tag sedan jag spelade i Storvreta så nu för tiden känns det inte konstigt att möta dem. Men derbymatcher är alltid speciella, brukar vara bra med folk på plats samt en hel del känslor på planen.
 
 
Det finns många namnkunniga spelare i Storvreta. Om du skulle få välja en av deras spelare som gick över till Sirius, vem skulle du välja då och varför?
 -Då får det bli Jesper Berggren, tror han skulle passa bra in i Sirusfamiljen! Jag kan verkligen se honom framför mig i den blå-svarta munderingen!
 

Senast Sirius och Storvreta möttes i SSL (där Sirius vann med 7-5!) delades endast en utvisning ut. Är det oftast snälla derbyn lagen emellan eller tror det blir hårdare tag på torsdag?
-Tror det kan variera från match till match egentligen. Dem flesta matcherna vi har spelat mot varandra har varit ganska jämna och då är det viktigt att inte dra på sig några onödiga utvisningar. Sen tror jag även att domarna höjer bedömningsnivån och släpper på mer vid derbyn. Nu kommer det förmodligen att urarta på torsdag J
 
Vad tror du att det kommer att bli för matchbild, och vad tippar du för slutresultat?
 -Bra fråga. Svårt att sia om då jag har rätt dålig koll på hur Storvreta spelar i år. Har sett någon match och då backade dem hem ganska ordentligt. Men förhoppningsvis så ligger dem lite högre upp i banan och bjuder upp till dans, då kan det bli en härlig match med mycket fart och närkamper. 5-7, en favorit i repris helt enkelt.

siriusinnebandy.com tackar Dan för svaren och önskar honom och laget lycka till inför torsdag!
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners