Tillbaka

Dags att runda av...

Tack Sirius Innebandy, tack för en fantastisk tid återigen!
Sist jag lämnade Sirius satt det oerhört långt inne fast det handlade om elitserien gentemot division ett. Jag tvekade länge innan jag beslutade mig att gå till dåvarande elitserien. Förklaringen är då som nu den otroliga stämningen i och runt laget. Tack samtliga i laget och alla runt laget för den Siriusstämningen som bara finns här, låter lite sektvarning men det är snarare precis tvärtom.

Idag är skälet att jag lämnar inte att ett annat lag lockar utan familj och jobbet vill jag ge mer tid. En annan anledning är att motivationen inte har funnits där tillräckligt, ska man spela i Sirius ska motivationen vara maxad. Missförstå mig rätt nu jag har alltid givit allt men enbart lyckats få igång taggningen till de matcher där inramning varit som bäst. Sen kan man lägga till att det tar f*n längre tid för kroppen att återhämta sig numera…

Ni runt laget har verkligen slitit och alltid med ett glatt humör. Nu när jag tänker på er alla kommer jag osökt in på en sak.., vad jag kommer sakna Familjen Widhs otroliga bakverk. Som ”tur” är har jag en sambo som skämmer bort mig på den punkten.., jag vet exakt vad alla i laget tänker just nu och jag kan säga att gymkortet är inhandlat!

Sen vill jag passa på när jag nu får tillfälle att tacka Mamma, Pappa, Sambon Yosephine och alla ni andra som stöttat, givit tid och hjälpt till alla dessa år. Pappa hur många gånger har du skjutsat mig till Vängehallen?

Men för att återgå till innebandyn. Sirius innebandy går nu in i en ny tid med nya tränare och ett ihopspelat lag. Jag tror nästa år kan bli grymt kul och spännande. Jag hoppas alla kämpar på och fortsätter dra detta tåget framåt för nästa år tar VI nästa Steg!

Tack för allt ni är alla grymma och jag kommer sakna er, du med Widh. Jag antar att jag måste införskaffa mig en säsongsbiljett nästa år och hoppas den gäller även in i slutspelet.

// #33

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Banners