Tillbaka

Carl Kostov Bredberg förlänger med Sirius Innebandy

Vi är glada att kunna meddela att vi förlängt avtalet med Carl Kostov Bredberg. Calle, som har Sirius som moderklubb, har hittills gjort 5 SSL-säsonger i föreningen.

 

”Det är några föreningar som kontaktat mig inför kommande säsong. Alla har haft sina styrkor, men när jag fick höra om den fortsatta utvecklingen i Sirius och de nya sportsliga förutsättningarna vi kommer få kändes det som att jag får den bästa helheten i Sirius. Vi har länge som ett av få lag flugit till många av bortamatcherna. Nu med det nya avtalet med Muskelcentrum där de kommer ansvara för tester och vår fysiska uppbyggnad samt ny hemmaplan i nya IFU-arena så känner jag att vi ligger i framkant bland SSL-föreningarna. Jag vill vara med på resan föreningen gör ser fram emot kommande säsong” säger Calle.

 

 

I och med förlängningen med Calle så är det just nu klart med 15 st spelare på kontrakt inför kommande säsong. Avtalet är skrivet på 2 år.

 

Kontaktpersoner:

Nicklas Stuxgren                                                                                                                         

Sportchef                                                                                            0705- 70 51 53                                                                                                                                  

 

Niklas Johansson

Huvudtränare

0708-69 70 79

 

Sirius Innebandy är som fristående klubb under IK Sirius en del av Upplands mest anrika och framgångsrika förening. Sirius Innebandy har verkat i Sirius fr.o.m 1999 men varit med i seriespel i Uppland alltsedan starten 1987, då som Teknikums IF. Herrlaget spelar säsongen 2016/2017 i Svenska Superligan - Sveriges högsta serie i innebandy.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners