Tillbaka

Calle Bredberg-Kostov inför Falun borta

Inför onsdagens bortamatch mot Falun har vi stämt av läget med Calle BK

I helgen gjorde du comeback efter några månaders frånvaro på grund av skada. För de som inte vet, vad är det för skada du dragits med och hur känns det att vara tillbaka? 

- Det stämmer bra! Kort och gott är det ett diskbrock nere i ländryggen, där jag tappade känsel i ena benet samt att det strålade ner i båda benen. Främst är det väldigt skönt att klara av sin egen vardag igen, som att komma upp ur sängen, kunna sätta på sig strumpor och knyta skorna. Därefter att få ta steget till att få hålla i klubban igen och kliva ut på planen är en enorm lättnad. Är sjukt glad över att kunna spela igen och är tacksam för varenda minut man får där ute. 

 

Inte nog med att det var första matchen på länge, i din comeback matchades du som forward. Vad tyckte du om att spela på denna position? 

- Ja du, det var lite annorlunda och kanske oväntat, men samtidigt tyckte jag att det var en häftig och en väldigt rolig utmaning! Var bara att tacka för förtroendet och gå ut och köra. 

 

Senaste mötet med Falun slutade med en snöplig uddamålsförlust. Vad tror du kommer krävas av Sirius för att lyckas ta tre poäng denna gång?

- Vi fick ju lära oss senast att det är hårt jobb och 100% fokus i 60 minuter och inte i 55 som senast. Speciellt när man möter världens bästa lag… Men nu har vi lärt oss den läxan, så spelar vi med mycket mod, jobbar stenhårt och sätter defensiven bra så kommer Falun få de jobbigt och jag tror definitivt på att vi kan ta tre poäng där uppe. Vi har killar som är heta framåt nu så mål kommer vi göra. 

   

Det står 5-5, det är en minut kvar av matchen och du kommer i en tre mot noll-situation med Peter Berlin och Johan Eriksson, båda på 30 poäng och suktandes efter interna poängligasegern. Vem av dem passar du, eller skjuter du själv?

- Självklart skjuter jag själv! Har ännu inte gett upp hoppet om den interna poängligan…



Siriusinnebandy.se tackar Calle för svaren och önskar honom och laget lycka till inför onsdagens sammandrabbning!

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners