Tillbaka

Blå-svarta julklappstips!

Sandra Dahl på Sirius innebandys kansli berättar om de nya supporterprylarna och om planer på ytterligare utveckling av sortimentet
iPhoneskal, vattenflaska och termos är några av de nya supporterprylar som från och med nu finns till försäljning. Användbara julklappar till spelare, ledare och supportrar!

"Innebandysektionen har just tagit fram iPhoneskal, vattenflaska, termos, flagga och armband. Via huvudklubben IK Sirius kommer det inom kort även att finnas mössa, halsduk och hoodtröja", säger Sandra som också berättar att iPhoneskalen snabbt har blivit väldigt populära. Det märktes inte minst vid senaste hemmamatchen då de för första gången fanns till försäljning. "Det var många som visade intresse för skalen, som finns i två varianter. Man kan beställa ett skal med valfritt namn och nummer på eller välja ett med enbart Sirius innebandys logotyp. Om man vill ha namn och nummer på så får man räkna med ungefär en veckas leveranstid och måste beställa senast fredag 13 december för att ha det innan jul." Skalen finns för både iPhone 4 och 5.

Kika på www.siriusinnebandy.se/web/shop för bilder och priser.

Prylarna finns till försäljning vid Sirius IBK:s hemmamatcher i Fyrishov och på kansliet.

Sirius IBK:s kansli, där du träffar Sandra och Kjelle, finns på Seminariegatan 33H. Kansliet är ofta öppet även andra tider än nedan, men ring i så fall i förväg för att vara säker på att det är bemannat. Sandra 0702-830555 eller Kjelle 0706-437447.

Öppettider (ej skollov):
måndag kl 13-16
tisdag kl 13-15
torsdag kl 13-16
fredag kl 9-11
Måndag 23/12 är det öppet till kl 12 och därefter är det stängt till den 2/1.

"Sirius har ju Uppsalas starkaste varumärke kopplat till idrott, så det är klart att vi måste ha bra grejer", säger Sandra och berättar att klubbens tre sektioner innebandy, bandy och fotboll planerar för en gemensam webbshop för IK Sirius framöver. Där kommer det att finnas ett stort utbud av blå-svarta prylar och sortimentet kommer successivt att utvecklas.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners