Tillbaka

Berlin inför Dalen hemma

Läs vad den vindsnabbe goalgettern har att säga inför morgondagens match

Lagets skyttekung och en av Superligans absolut snabbaste spelare Peter Berlin menar att laget har mycket mer att ge trots ett par tunga förluster under säsonger. Här ger forwarden med nummer 25 på ryggen svar inför Dalen hemma på söndag.


Hur är stämningen i laget efter förlusten senast?

- Stämningen är fin i laget. Vi är självklart väldigt revanschsugna efter den tunga torsken senast. Vi spelar om viktiga poäng på söndag och det känns att den här matchen betyder mycket.


Vad blir viktigt mot Dalen?

- Vi ska spela ett bättre försvarsspel. Vi har slarvat med den biten de senaste matcherna så det är nyckeln, tror jag. Sen måste vi ha högre energinivå än dalen genom hela matchen.


Vad har ni lyckats med under säsongen hitintills?

- Vi har fått med oss en helt okej poängskörd med tanke på att vi inte kommit upp i den nivå som vi är kapabla till. Vi har mer att ge helt enkelt. Jag tycker att vi haft bra försvarsspel och bra go i laget många matcher. Det gäller att vi plockar fram det nu när poängen är så pass viktiga som de är.


Vad har ni inte lyckats med under säsongen hitintills?

-Att vinna matcher. Vi har i många matcher hämtat igen underläge och sedan omedvetet bevakat ett oavgjort resultat när vi borde gått för vinst. Vi måste våga vinna för att få med oss några sköna trepoängare framöver.


Hur är din egen känsla efter halva säsongen?

- Min känsla är att vi vinner resten av matcherna och sen går vi för guld!

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners