Tillbaka

”Att sätta målsättningarna och planera säsongen hör till de roligare delarna”

David Ahlmark berättar om a-lagets pågående träningsläger i Finland

I dagarna befinner sig IK Sirius IBK:s a-lagstrupp på träningsläger på Kisakallio Training Centre i Finland. David Ahlmark berättar:


Hur ser upplägget ut under de här dagarna?

- Grundtanken med den här resan är egentligen att vi tillsammans bestämmer oss för hur vi ska genomföra den kommande säsongen. Hur vi ska spela och träna och vilka mål vi ska sätta upp. Parallellt med det tränar vi och spelar några matcher. Att sätta målsättningarna och planera säsongen hör till de roligare delarna, i alla fall för oss tränare. Det är också bra för gruppen att vara tillsammans så mycket och hinna ägna sig även åt andra saker än innebandy. Det har varit både fiske, freesbee-golf och tennis mellan passen.


Igår spelade ni mot SBSWirmo, hur var det?

- Det var två formationer som spelade igår, vi lät de yngre spelarna kliva fram och ta ansvar - och det gjorde de verkligen jättebra! Vi vann med 11-4. Vi spelar totalt tre matcher under lägret och alla kommer att spela två matcher var.

Ikväll (fredag) spelar Sirius mot Westend Indians, från högsta ligan i Finland, Salibandii.

- I kväll är det tuffare motstånd och då kommer vi att gå på tre formationer. De som vilade igår kommer att spela i kväll, kompletterat med en femma till , avslutar David.


Westend Indians-Sirius spelas fredag kväll 29/8 och TPS Turku-Sirius spelas under lördag 30/8. Båda lagen är från Finlands högsta liga, Salibandii. 

Följ rapportering från matcherna på Facebook/Twitter!

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners