Tillbaka

Äntligen hemmamatch igen!

Joel Norman inför Sirius - Pixbo 26 oktober

Äntligen hemmamatch igen! Pixbo står denna gången för motståndet och avslutar två matchintensiva veckor. Senaste hemmamatchen, mot AIK, slutade med vinst efter två raka bortamatcher utan poäng. Vi var större, starkare och våra två femmor som spelade orkade mycket mer än AIK:s tre. Energin i laget är på topp och alla är med och bidrar. Publiken hjälpte oss verkligen fram och vi får hoppas att de vill komma tillbaka och göra det på söndag igen. 

Senaste matchen mot Pixbo här i Uppsala slutade med förlust där vi inte alls bjöd publiken på något innebandygodis. Pixbo har startat säsongen starkt och leder i skrivande stund serien på 15 poäng. Det är ett bollskickligt lag med flera vassa avslutare. De har visat att de kan rulla ut såväl serietvåan Linköping som de regerande mästarna Falun. För oss gäller det att inte visa någon respekt och jobba hårdare än Pixbo. Vi vet att vi är starka hemma i Fyrishov och när vi jobbar hårt är vi otroligt svårslagna.

Läget i laget är bra. Vi har börjat jobba mer som en enhet än som individualister de senaste matcherna. Det är en grym känsla att få resultat med sig när man kämpar och sliter till 100% för varandra. Billy Nilsson har varit i fin form senaste matcherna där han verkligen fått visa upp sin fantastiska mohawk. Mattias Jällrud bjöd de dryga 1100 personerna som kom att se matchen mot AIK i Fyrishov på sitt allra första hattrick i SSL, stort! Bakåt har Petter Nilsson varit fantastisk och fått bollen på sig i flera viktiga lägen de senaste matcherna. 

Vi välkomnar Pixbo till Fyrishov. Undertecknad utlovar fantastiska bakverk i Sirius Café. Pixbo får körv. 

 

För Sirius, mot tre poäng! / #20

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners