Tillbaka

Äntligen dags för hemmapremiär!

Lördag 20 sept 15:30 är det äntligen dags för hemmapremiär i Fyrishov!

Lördag 20 sept 15:30 -Äntligen dags för hemmapremiär!

Efter förra säsongens lite trista avslutning där vi kände att vi verkligen var nära att ta oss till slutspel så har det varit en lång väntan på att få köra i gång årets säsong. Vi har slitit hårt tillsammans under sommaren och gjort allt vi kan för att vi ska stå redo när SSL nu drar igång igen.

Det är en lugn och avslappnad stämning i truppen. Alla är målmedvetna och vet vad som ska göras. Vi har fått in några nyförvärv som självklart kommer att tillföra spets men minst lika viktigt är att dessa herrar tillför väldigt mycket som personer och bidrar till den härliga harmoni som finns i truppen.

Våra motståndare Granlo då. Jo det finns säkerligen en hel del revanschlusta i Sundsvallslaget efter förra säsongen. Granlo lyckades ju året innan som nykomling att ta sig till slutspel och jag tror inte att siktet var lägre inställt förra säsongen men då slutade 11 :a i tabellen. Några spelare att ha koll på hos motståndarna är landslagsmännen Johan Samuelsson och Robin Nilsberth men kanske framför allt målvakten Tomas Åhrberg. En riktigt vass målvakt i sina bästa stunder men som har ett ”hyfsat” hett temperament…

Det ska bli riktigt kul att få kliva in i Fyrishov igen och förhoppningsvis väntar där en härlig stämning med många blå/svarta på plats för att heja fram Uppsalas bästa innebandylag. NU KÖR VI!!

#22

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners