Tillbaka

Ahlmark om helgens förlust

David Ahlmark svarar på frågor om helgens match
I helgen åkte Sirius på sin fjärde raka förlust när man tog emot Mullsjö på hemmaplan, där gästerna gick segrande ut striden med slutresultatet 3-6.

Berätta kort hur du upplevde matchen

-Jag tycker att vi hade kunnat spela in en demonstrationsfilm om; "ABC i hur man gör för att förlora en innebandymatch". Vi lyckades mer eller mindre täcka in de flesta delar som man inte bör göra om man vill vinna matcher.

Du tränade Mullsjö för bara två år sedan. Hur kändes det att möta ditt gamla lag?

-Jag kände faktiskt ingenting speciellt. För mig var det ett möte som med vilket lag som helst. Hade det varit förra säsongen tror jag att det hade haft större betydelse.

Fyra raka förluster nu, vad måste ni förbättra för att vända denna trend?

-Vi har genomfört svaga första perioder, vilka har lagt grunden till förlusterna. Så målet är självklart att inleda matcherna starkare. Den andra detaljen är att jobba vidare med anfallsspelet som hackat en del.

Sju matcher in på säsongen har Sirius släppt in näst minst mål, men också gjort näst minst mål. Tycker du generellt att försvaret fungerat bra medan det inte lossnat framåt istället?

-Generellt är vi starka bakåt, det stämmer. Framåt har vi som sagt en del kvar att jobba med. Kvalitén finns absolut i truppen, vi ska bara få fram den.

Att Sirius inte riktigt fått till det framåt syns även i SSL:s poängliga. Första Siriusit (Johan Eriksson) hittar man först på 21:a plats, och i hela topp 50 finns det endast två Siriusiter (Johan Eriksson och Kim Johansson på 12 respektive 9 poäng). Leder poängligan gör AIK:s Kim Nilsson på hela 21 poäng efter sju spelade omgångar.

Sirius har nu spelledigt den kommande helgen och kan passa på att ladda om batterierna, något som kommer att behövas då det kommer två tuffa matcher tätt inpå varandra den 10:e och 13:e november (Warberg och Linköping).
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners