Tillbaka

24UNT direktsänder Sirius - Storvreta

Det är inte ofta uppsalaborna har möjligheten att uppleva ett derby i högsta serien i någon idrott. På onsdag är det upplagt för innebandygodis och folkfest då Sirius IBK och Storvreta möts i Fyrishov. Glädjande nog kan även de som inte har möjlighet att vara på plats följa matchen. 24UNT kommer att sända hela matchen med inledande snack och spännande intervjuer i pauserna.

Matchen kommenteras av Niklas Brattemo och Peter Blombergsson. Programledare är Johan Lönnqvist och Daniel Legue från UNT. Matchen kan dels ses på 24UNT på tv, dels via en länk som kommer att läggas upp på www.unt.se strax innan sändningsstarten som är kl 18.45. Matchstart är kl 19.

Matchen kommer därmed inte att sändas på SSL Play denna gång.

"Det känns fantastiskt roligt att 24UNT valt att sända matchen och marknadsföra den som "årets match" i UNT. Det ligger helt i linje med vad vi i IK Sirius IBK ständigt jobbar med, att exponera oss som klubb och innebandyn som sport för en bredare publik. Men även att vi kan erbjuda våra långväga gäster servicen att se matchen hemifrån med hög bildkvalité och proffsiga kommentatorer. Jag kan garantera att alla Siriusanhängare på läktaren och även våra gäster får uppleva en härlig blå-svart inramning av matchen på plats i Fyrishov", säger Eric Halling från Sirius IBK:s styrelse.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners